Westeneng Makelaardij

 

In opdracht van Westeneng Bedrijfsmakelaardij verzorgen wij het ontwerp en de omgevingsaanvraag van een nieuw te bouwen bedrijvencomplex. Het pand wordt gekenmerkt door zijn sierlijke witte kader waarbinnen houtelementen geplaatst worden. De donkere beplating op de begane grond zorgt ervoor dat het witte kader lijkt te zweven, waardoor het pand een kenbaar element wordt langs de snelweg.

Het complex wordt in 2021 gerealiseerd op een prominente locatie op industrieterrein BTA12, nabij de op- en afritten van de A12 en A30. Het complex wordt gerealiseerd op een goede zichtlocatie gezien de ligging langs de snelweg A30. Gegarandeerd een perfecte reclamelocatie. Vanwege de ligging op een hoeklocatie is het perceel van meerdere zijden bereikbaar. Het complex wordt gunstig gesitueerd op een zeer royaal perceel waardoor er veel manoeuvreerruimte en parkeergelegenheid ontstaat.

Wilt u ook een unit huren in dit mooie pand? Iedere unit kan in overleg met huurder worden voorzien van kantoorruimte met kantine en was- en kleedruimte (grootte in overleg). Het complex wordt voorzien van diverse laaddocks en grote overheaddeuren (aantallen en locaties in overleg met huurder). Verdere wenselijke voorzieningen en/of indelingen bespreekbaar.

 

 

Opdrachtgever

 

 

Locatie

Bonnetstraat, Ede