Ontwerp

Van idee naar werkelijkheid

Ontwerp

 

Bedrijfspand of woning ontwerpen? Ontwerpen is een zoektocht, waarin interactie tussen de locatie en de gebruiker een hoofddoel is. De identiteit van een nieuw volume moet te allen tijden plaatsgebonden zijn. Elke locatie biedt het ontwerp nieuwe handvatten, waardoor elk project bij ons altijd uniek zal zijn.

 

 

Ontwerp visie

 

De gebruiker of opdrachtgevers geven ons een idee en hun visie. Een bouwkundig idee wordt vormgegeven door dit uit te werken en te toetsen op basis van diverse regelgeving, bouwkundige wetenschap en natuurlijk de esthetische waarde voor de omgeving en uzelf. Onze architecten transformeren deze ideeën naar een tastbaar resultaat. Aan de hand van diverse ontwerpsessies wordt gewerkt aan een volume waarin u als gebruiker de meeste winst weet te behalen. Wij slagen pas echt in ons werk als het eindresultaat nog beter is dan de eerste ideeën van de opdrachtgevers.

 

 

Communicatie

 

Een bedrijfspand of woning ontwerpen is altijd spannend. Waar moet ik aan denken, hoeveel gaat dit kosten en wat zijn de mogelijkheden spoken waarschijnlijk door u hoofd. Onze architectuur heeft een beeldspraak en is afhankelijk van eenduidigheid in het ontwerp. Korte lijnen tussen opdrachtgever en onze architecten vinden wij hierin zeer belangrijk. U staat in direct contact met de architect en krijgt altijd de ruimte om u vragen, wensen of wijzigingen door te geven.

 

Van Middendorp Schetsmaterialen

 

 

Ontwerp expertise

 

Een bouwkundig ontwerp, mits goed uitgedacht, is toekomst bestending en een genot voor het oog.

Wij hebben de capaciteit en de kennis om uw tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces aan uw zijde te staan. Van de eerste ideeën tot realisatie kunnen wij ondersteuning bieden. Onze lijnen intern zijn zeer kort, waardoor overgangsfases moeiteloos opgepakt worden. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via mail of telefoon op deze pagina.

 

Kortom: U heeft een idee, wij de kennis.