Wij zijn verhuisd!

Met trots kondigen we aan, dat we na bijna 20 jaar ontwerpen en engineeren vanuit het kantoor in Ederveen, onze deuren hebben geopend op een nieuwe locatie aan de Lunet 9 in Veenendaal!

De reis begon aan de Seringstraat, waar elk project, groot of klein, met dezelfde passie werd aangepakt. Waar we met trots onze diensten hebben aangeboden en waar elke klant en elk project ons heeft gevormd tot wie we vandaag zijn. Ieder project is uniek, iedere samenwerking bijzonder!

De uitdagingen werden groter, de vragen van klanten diverser, en onze expertise breidde zich steeds verder uit.

Deze ontwikkelingen hebben ons naar een punt gebracht waarop een verhuizing niet alleen een logische stap is, maar ook een noodzakelijke.

Onze nieuwe locatie biedt niet alleen een frisse uitstraling die past bij onze diensten. Met verbeterde faciliteiten en een omgeving die creativiteit en samenwerking stimuleert, zijn we klaar om onze diensten naar een hoger niveau te tillen.

We zijn iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes dankbaar en nodigen u uit om deel te nemen aan dit nieuwe hoofdstuk. Kom langs voor een kop koffie en ervaar de energie van onze nieuwe omgeving.

Laten we samen de toekomst vormgeven!

Kantoor Lunet 9 Van Middendorp Veenendaal Foto entree