schuinaanzicht op ooghoogte van Impressie villa hanepol vanmiddendorp

Villa Hanepol

 

Deze riante villa gaat de relatie aan met zijn omgeving. Het gesloten karakter van de voorgevel vormt een contradictie met de achtergevel. Vanuit de grote open woonkeuken kijkt men uit over het groene karakter van de wijk.

Het bijgebouw wordt gekoppeld d.m.v. een passage waarin eveneens uitzicht over het kavel gegarandeerd wordt. Door de passage in een ander materiaal uit te voeren dan beide hoofdvolumes, wordt de synergie tussen woning en bijgebouw versterkt.

 

De ruimtelijke beleving en het open karakter van de ruimtes geeft optimalisatie aan het woongenot. Deze villa sluit qua verschijningsvorm goed aan bij het authentieke landelijke karakter van zijn omgeving.

 

 

Opdrachtgever

Particulier

 

 

Locatie

Ede, Hanepol

 

 

Betrokken partijen

Bouwbedrijf Van Laar Barneveld

Constructief advies Van den Brink

foto van exterieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 3
foto van exterieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 7
foto van exterieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 5
foto van exterieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 9
foto van exterieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 8
foto van interieur bouwproject Van Middendorp Hanepol Foto 2