Ontwerpen is een zoektocht, waarin interactie tussen de locatie en de gebruiker een hoofddoel is. De identiteit van een nieuw volume moet te allen tijden plaatsgebonden zijn. Elke locatie biedt het ontwerp nieuwe handvatten, waardoor elk project bij ons altijd uniek zal zijn.

Ontwerpvisie

De gebruiker of opdrachtgevers geven ons een idee en hun visie. Onze architecten transformeren deze ideeën naar een tastbaar resultaat. Aan de hand van diverse ontwerpsessies wordt gewerkt aan een volume waarin u als gebruiker de meeste winst weet te behalen. Wij slagen pas echt in ons werk als het eindresultaat nog beter is dan de eerste ideeën van de opdrachtgevers.

Communicatie

Onze architectuur heeft een beeldspraak en is afhankelijk van eenduidigheid in het ontwerp. Korte lijnen tussen opdrachtgever en onze architecten vinden wij hierin zeer belangrijk.

Expertise

Wij hebben de capaciteit en de kennis om uw tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces aan uw zijde te staan. Van de eerste ideeën tot realisatie kunnen wij ondersteuning bieden. Onze lijnen intern zijn zeer kort, waardoor overgangsfases moeiteloos opgepakt worden.

 

Kortom: U heeft een idee, wij de kennis.