Welkom terug Peter Bakkenes

Welkom terug Peter Bakkenes!

Sinds het begin van het jaar is Peter Bakkenes Over ons weer bij ons op kantoor! We kennen Peter al van zijn eerste stage en waren blij om te horen dat hij graag bij ons terug wilde komen om hier zijn laatste stage van zijn opleiding te voltooien.

Hieronder vertelt hij er zelf wat over:

“Ik zit nu in het laatste jaar van mijn Mbo-opleiding Bouwkunde en inmiddels heb ik de eerste helft van mijn afstudeerstage succesvol afgerond bij Bouwbedrijf Van De Vliert. Hier heb ik mij mogen verdiepen in de werkvoorbereiding en, net als bij jullie, het technisch tekenen en uitwerken van diverse projecten.

Het tweede deel van mijn afstudeerstage wilde ik graag bij Van Middendorp afronden omdat de eerste keer heel goed was bevallen. Een andere reden voor mijn keuze is dat ik meer kennis wil opdoen over wet- en regelgeving binnen de bouwsector. Ook kan ik mij hier verdiepen in BIM-software zoals Revit, wat ik zelf erg leuk vind om te leren.”

Wij vinden het gezellig dat Peter weer terug is en hebben er het volste vertrouwen in dat hij zijn afstudeerstage succesvol gaat afronden.

Peter Bakkenes en Leon Kooijman in overleg