Transformatie appartementencomplex Wageningen

We staan op het punt een opmerkelijke transformatie te onthullen!

Deze voormalige apotheek aan de Rooseveltweg in Wageningen heeft een metamorfose ondergaan en is nu de thuisbasis van vier schitterende appartementen die de onderste verdieping van het complex nieuw leven inblazen.

Deze appartementen zijn het toonbeeld van moderne efficiëntie en stijl, met open ruimtes die naadloos in elkaar overlopen. Elk appartement is uitgerust met een royale woonkamer, een fijne keuken, comfortabele slaapkamer, een luxe badkamer en een separaat toilet. De schuifpui naar het terras versterkt de verbinding met de buitenruimte, perfect voor die zonnige ochtenden of rustige avonduren.

Tenslotte biedt de inpandige berging praktische opslagruimte, terwijl een extra berging op de begane grond nog meer mogelijkheden biedt.

Dit alles hebben we kunnen realiseren in samenwerking met Thijs van Hunnik Vastgoed, en we zijn trots op het resultaat. Bent u op zoek naar een plek die comfort en gemak uitstraalt? Neem dan contact op met Maaike van Doorn Makelaar voor meer informatie over deze prachtige appartementen.

#Vastgoed #Renovatie #Appartementen #ModernWonen #ThijsVanHunnikVastgoed #MaaikeVanDoornMakelaars

Thijs van Hunnik Vastgoed transformatie appartementencomplex wageningen impressie straatzijde
Thijs van Hunnik Vastgoed transformatie appartementencomplex wageningen impressie interieur woonkamer
Thijs van Hunnik Vastgoed transformatie appartementencomplex wageningen impressie interieur badkamer
Thijs van Hunnik Vastgoed transformatie appartementencomplex wageningen impressie interieur slaapkamer