Bim Engineer gezocht

Vacature:

Bim Engineer

 

Net als bijna elk bedrijf zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s. Maar waarom zou je bij het team van Van Middendorp willen horen?

We mogen prachtige bedrijfspanden en mooie villa’s ontwerpen en uitwerken voor een groot aantal goede en trouwe opdrachtgevers. Het contact met deze partijen staat bij ons voorop, jouw werk vindt zich daarom niet alleen achter je zit-/sta bureau plaats maar ook een bouwbezoek hoort daarbij. Je overlegt met aannemers, constructeurs, overheidsinstanties en bovenal de opdrachtgever.

Dit doe je samen met een gezellig team dat wel van een uitdaging houdt. Dus als je, naast enthousiast om aan uitdagende projecten te werken, ook nog een beetje competitief bent en wel van gezelligheid houdt staat de pooltafel in de pauzes en tijdens de VrijMiBo klaar en wordt er regelmatig een pubquiz gehouden. Voor de sportieve medewerkers is er een wielrenoutfit te krijgen van Wielerteam Van Middendorp.

Heb je je je opleiding MBO/HBO Bouwkunde (bijna) afgerond en wil je BIMengineer worden? Of ben jij die persoon die Revit van binnen en buiten kent, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving als modelleur of Hoofd Tekenkamer? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via telefoonnummer 06-23781754 of via de mail naar jolanda@vanmiddendorp.nl