Bim Engineer gezocht

Vacature:

Bim Engineer

 

Net als bijna elk bedrijf zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s. Maar waarom zou je bij het team van Van Middendorp willen horen?

We mogen prachtige bedrijfspanden en mooie villa’s ontwerpen en uitwerken voor een groot aantal goede en trouwe opdrachtgevers. Het contact met deze partijen staat bij ons voorop, jouw werk vindt zich daarom niet alleen achter je zit-/sta bureau plaats maar ook een bouwbezoek hoort daarbij. Je overlegt met aannemers, constructeurs, overheidsinstanties en bovenal de opdrachtgever.

Dit doe je samen met een gezellig team dat wel van een uitdaging houdt. Dus als je, naast enthousiast om aan uitdagende projecten te werken, ook nog een beetje competitief bent en wel van gezelligheid houdt staat de pooltafel in de pauzes en tijdens de VrijMiBo klaar en wordt er regelmatig een pubquiz gehouden. Voor de sportieve medewerkers is er een wielrenoutfit te krijgen van Wielerteam Van Middendorp.

Heb je je je opleiding MBO/HBO Bouwkunde (bijna) afgerond en wil je BIMengineer worden? Of ben jij die persoon die Revit van binnen en buiten kent, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving als modelleur of Hoofd Tekenkamer? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via telefoonnummer 06-23781754 of via de mail naar jolanda@vanmiddendorp.nlVacature afbeelding nadruk vanmiddendorp bouwkunde

Vacature BIM Engineer

BIM Engineer

Vacature bouwkunde

 

 

Samenvatting functie

Ben je op zoek naar een all-round bouwkundige rol in een tof team met een platte organisatiestructuur? Ben jij een ervaren bouwkundige die met Revit overweg kan, of dit graag wil leren? Lees dan snel verder!

 

 

Jouw kracht bij Van Middendorp

Voel je dat het tijd is voor de volgende stap? In deze bouwkundige functie ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen zowel utiliteitsbouw als woningbouw. Ook krijg je de mogelijkheid om je projectcoördinatie- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, door samen met junior BIM Engineers en betrokken partijen projecten tot een perfect eindresultaat te brengen.

 

 

Wij zijn

Wij zijn Van Middendorp Bouwkundig teken- & adviesbureau gevestigd in Ederveen, vlakbij Ede en Veenendaal. We zijn een team van 12 personen die samen aan zeer diverse projecten werken. We hebben een platte organisatiestructuur waarbinnen iedereen zijn eigen sterke kanten heeft en dit ook wordt toegejuicht.

 

 

Jouw Profiel

 • Je bent fulltime beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar)
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als bouwkundige
 • Je hebt ervaring met Revit of bent enthousiast om dit te gaan leren
 • Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten
 • Goede kennis van de Bouwwetregelgeving
 • Kennis van Brandveiligheid is een pré
 • Regelmatig kunnen schakelen tussen projecten is voor jou geen probleem

 

 

Wij bieden

Een informele werkplek waar ruimte is voor jouw unieke persoonlijkheid en wensen. De kans om je collega’s in de pauze te overtroeven in een potje pool, darten of in een van de F1 of Voetbal poules.

En als je het ziet zitten:

 • Vrijblijvende Vrijmibo’s
 • Een eigen wielren-outfit
 • Pubquizzen met je collega’s
 • Zelf een activiteit inbrengen

 

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Wil je graag iets meer informatie of ken je iemand anders die misschien wel heel geschikt is? Dan kun je altijd contact opnemen met Jolanda van Middendorp, via telefoonnummer 06-23781754 of via vacatures@vanmiddendorp.nl